sumber tenaga

Sunday, August 29, 2010

semalam yang hangat.

Semalam ketika 'sepeda motor' yang aku tunggang meluncur laju di atas jalan raya kota medan yang macam jalan tak siap lubang-lubang  sedalam setengah meter secara spontan kepala aku menoleh kearah kiri jalan. Terkejut aku bukan kepalang bila ternampak satu susuk tubuh pakaian seakan akan pakaian wanita tapi ada misai *aik?* sedang duduk mencangkung dalam semak. Aku syak 'dia' tengah kencing.

Memang bangsa yang tak tau malu.
*

Pagi kelmarin waktu tutorial aku dapat learning issue yang ke-14 daripada 14 learning issues. Rasa macam nak bawak bantal tilam selimut bawak masok dalam bilik tutor. Bila sampai turn aku, bingkas aku bangun dari kerusi.

Dengan ilmu penuh dan tahap konfiden yang tinggi melangit di dada aku pon,

"bla bal bla prolaktin bla bla bla oksitoksin bla bla bla isap susu bla bla bla',

kat depan sorang-sorang. Tak sampai 5 menit  aku pon menutup hasil presentasi. Budak-budak se-tutorial dah buat muka mintak penendang penerajang.

Macam haram lah you all ni.

p/s. time tutorial ni kita akan dapat satu permasaalahan (learning issue) untuk dikupas dan dibahaskan. Students akan  duduk terperap dalam bilik selama 2 setengah jam dianggotai 16 orang dan seorang dokter yang menilai. lebih kurang la. 
*

Sesungguhnya melahirkan anak itu sangat lah saket. Percaya la cakap aku a.k.a. physician in the making. Sesiapa yang rasa tengah mengandung anak luar nikah tu boleh la datang jumpak aku.
***

Semalam aku maen buaian. Memang hangat :)

2 ketul ta*i:

iela_fadila alias said...

haha.gila lawak.jalan dia xelok sgt ka wey.mmg jadi habit org kencing merata-rata ka kat situ wey.hahah

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

sure ke tengah kencing??

ke ngah berak?

huhuhu