sumber tenaga

Saturday, October 2, 2010

terpesong

Senin ni aku exam. Tiba-tiba jari-jemari yang halus ini gatal mahu menulis blog. Setelah sekian lama aku bertafakur dalam gua sorang-sorang ditemani marlboro kesayangan akhirnya aku berjaya manamatkan pembelajaran.

Banyak hikmat aku telah kuasai. Kuasa aku dah sampai ke tahap baru. Sikit lagi nak sama tinggi dengan gunung everest. Ceh.

Lepas ni nantikan entry-entry aku yang bakal menggegarkan blog yang tak seberapa ini. Bermacam-macam perasaan bercampur baur dalam hati kecil suci innocent aku ini yang mahu dilampiaskan. Nafsu binatang aku ini rupanya. kehkehkeh

Doakan aku sukses dalam exam nanti. Amin

4 ketul ta*i:

rhapsody LiN said...

weh, dgq cerita lec bias eh?? sbb tu depa stop hantaq student p usu??

IEYLA MOHAMMAD said...

gud luck own!!

Lee said...

good luck beruk!

usus kecik said...

A.E._dah stop?really?damn!

ila_terima kaseh kawan :)

lee_kalau aku beruk, hang kawan dengan beruk la.hahaha. makaseh wei pendek!