sumber tenaga

Monday, May 17, 2010

shit happens

Sejak aku jejak kaki dekat kota medan ni, tak pernah aku di timpa nasib yang baek. Mana tak nya asyik tersilap makan ja. Baru last month aku food poisoning duduk tak duduk dua hari lepas kena lagi.

Dulu mak aku ada laa ajar siket ilmu pendinding ni. Bukan setakat ilmu pendinding, ilmu batin ilmu kebal ilmu pengasih ilmu terapaung suma cukuplah. Orang cakap kalau nak merantau ni biarlah ilmu tu cukup di dada.

Aku syak ada orang tak puas hati hati busuk perut busuk tak ada hati perut tak suka dengan aku. Damn you. Dia ni punya ilmu lagi hebat. Pakai setan jin toyol puntianak laknat celaka muka huduh. Setan betul. Maen hantar pakai angin ja. Kalau hantar guna facebook sempat lagi aku nak membelek dan mengelak. Ye tak?

Dalam sehari aku tak makan tadi aku timbang berat dah turun 1 kilo.Gila. Selamat 'pahala' aku berat-berat-berat belaka.

Baru nak jamah makanan, tu pon biskut kering cap pingpong seminggu lepas beli dekat 'yam ling'(mall paling havoc dekat rumah jalan 5 minit sampai) dua keping cicah milo dah perut mula buat hal. Tersembor-sembor dalam jamban I cakap you. Geli kan? Shit happens yaww.

Owh ya, tadi sore aku ditimpa nasib yang sangat baek terbaek paling baek. Tersenyum aku sorang-sorang sampai sekarang. Sikit lagi nak cecah telinga. (:

p/s suma ilmu-ilmu tu aku tipu saja. jangan percaya, khurafat. Tuhan marah.

6 ketul ta*i:

aLyhaLim~ said...

nsib baik de ps kat bwh 2.hoho..

xpe2..ramzi kt,klu sll diare nnt perut maken kuat.hahhaaah
so,,nnt perut u akan mken kuat la.

rhapsody LiN said...

ahahaha~

mkin kurus pak cik ni...dlu time skolah nmpk gak muscle. skrg tggal 'pahala' ja yg kot


haha

Ikmal Fayadh said...

tulah kau.. makan tak baca doa. rasakan!

Ramzi Nazri said...

aah tol tu aliah..ape yg abg ramzi ckp tu mmg betol..haha

:: simulutbising :: said...

awat tak senyum sampai nak cecah hidung ntok perkara terbaik tu boroi?

mohd faris bin mohd aladin said...

takpe on.ko masih lg kacak