sumber tenaga

Saturday, June 18, 2011

masih

Masih megharungi exam. Lama gila. Panjang lagi rupanya perjalanan ni. Otak dah tepu, terlampau mampat, tak ada apa lagi nak di perah. Hati dah dekat Jitra. Jasad maseh di Medan sedang bertarung lemah longlai kurus kering kering kontang.

p/s. puitis jugak ayat aku ni kan :D

10 ketul ta*i:

me said...

yeh..xabis final lagi k? org dh start sem baru kot haha..siap dh tau result lagi..bila abih examnya? kapan mau pulang? haha

usus kecik said...

amoi!long time no seee.seminggu dua lagi habis la exam ni.leteh kot! tak lama dah nak balek.cepatnya start sem baru

me said...

haha..ha'a..long time no see..yala own lupa tanah air haha..owh lama gla exam..aritu amoi exam 5 ari je hehe..ha'a..aritu cuti sem seminggu ja kot..huhu..ni dh blajar minggu ke 5 dh cepat ja masa berlalu hehe..nnt cuti brapa lama?

usus kecik said...

rasanya cuti dalam 2 bulan macam tu.sampai raya. mintak-mintak la.exam sebulan kot. boleh gila.awat cepat masuk sem baru? kalot btoi utp

me said...

owhh..bestnya..bagus2..nnt amoi cuti 4 bulan kot..jgan jeles..haha..erm..skrang kan semua universiti dh tukar sistem..tu yg ad cuti panjang and kna masuk awai tu..tapi yg lecehnya skrang ni amoi sorg je kot yg tgah blajar..madd arina semua tgah cuti 4 bulan hampeh betull

usus kecik said...

lah.padan muka.hahaha.ni short sem ka apa? pait pakdin suma cuti ka la ni?bukan bes pon cuti lama2.bosan kot

me said...

haha..hampeh betoi..hehe..short sem tu bukan utk fail paper k? amoi x fail paper la hehe..ni sem biasa la cuma cuti sem sikit then lpas abis sem ni baru cuti panjang..hee..eh..bestlaa..bleh kerja hehe..tggai brapa paper ag?

usus kecik said...

tggai skills lab ja lagi.isnin ni.susah oi. keja dgn pak wahab boleh laa

me said...

owhh..hehe..good luck! bleh buat punyaa..tu dh bleh sunat org dh tgok haha..kerja ngan pakcik wahab? xmaula..nk kerja secret recipe bagi gemok skit haha

me said...

eh own..pait ngan pakdin dok kerja kat kl la ni..