sumber tenaga

Monday, February 28, 2011

sakit

Tangan aku retak.
Retak dekat distal radius.
Retak sebab kena rembat.
Apak rembat bola kencang.
Kencang sampai kena tangan aku sakit.
Sakit sampai tak boleh tidur.
Tidur pon mimpi-mimpi.
Sekarang tangan aku kena balut.
Esok nak p simen pulak.
Tangan kiri aku retak

***

Oh ya, aku sudah berumur 21 tahun 1 bulan. Dah boleh mengundi kata mak. Mak kata kalau undi parti tu dapat tiket balek Malaysia free. 

Dunia oh Dunia

***

Macam mana nak basuh berak kalau tangan patah? DAMN!!

6 ketul ta*i:

komang said...

woi awat retak lak tgn....

usus kecik said...

kena rembat time men futsal.

lufias said...

msti hg berak bsuh tgn kanan...sdap pa klau dok makan nsi la nih...HAHA...damn..i miss u so bro...keh keh

usus kecik said...

hahaha.ada la cara.tak kawen lg.kalau tak bini yg kena basuh.
aik.rindu ka.tak pa, nanti bulan 6 aku balek.kita p SP kerap no.
hahaha

Fariha Xora said...

Salam..
hg ka ususkecik tu.aku igt sapa la td.
Take care ya kat indon sana tu..
anywy thanks follow aku.haha
=)

usus kecik said...

owh.memang aku.mana ada orang len.
selamat makan ubat.selamat belajaq pasai ubat.
terima kaseh sudi follow aku :)