sumber tenaga

Sunday, June 13, 2010

holla!

Dah lama rasa nya aku menyepi. Aku sendiri pon tak pasti apa pasal. Mungkin kesibukan tersebut dibuat-buat gamaknya. Alasan sungguh, ceh.

Banyak benda yang terjadi sejak entry aku yang lepas. Semua nya terlalu banyak  dan besar untuk diceritakan. Siapa yang mahu baca entry panjang-panjang bosan mengarut mencarut betul tak.
                                                                                      
*

Aku baru selesai exam itu hari. Dah dapat result dah pon. Result menunjukkan macam aku tak pernah belajar. Damn. Cara belajar dekat Indon buat aku tak hepi tak fokus malas ya amat. Alasan agak-agak boleh terima tak kalau MARA tanya? Tabah la ownn.

*

Aku ada kawan baru. :) . Hepi rasanya hidup. heeee. Siapa? Tak perlu kasi tau lagi kot. Baru nak berkenal-kenal isi hati dalam luar. Kang syok sendiri buat malu ja.

*

Kelmarin tepat jam 5.40 p.m. akhirnya aku berjaya jejak kaki di bumi malaysia terchinta ni. Sangat hepi. Neraka medan aku tinggalkan buat seketika. Bulan Augustus nanti kita ketemu lagi. 

*

Senior aku batch 07 hampir menamatkan study mereka di Medan. Selamat pulang kepada mereka. Mereka adalah senior yang terbaek. Tak tipu. Selalu bikin aku pening. Kalau ada  masa aku melawat la kalian kat PV.  PV apa barang wei, bikin kecoh saja sana sini. Tabah la korang.

***


4 ketul ta*i:

are in naj wa said...

ko ade kwn bru?siapakah??:P

usus kecik said...

rahsia la.takkan jefri plak.kehkehkeh

rizqiibrahim said...

kawan baru yaw!!! i loikee! :D

mohd faris bin mohd aladin said...

kawan baru?
pv x best?
ahahhaha