sumber tenaga

Tuesday, May 17, 2011

rajen

Terasa nak berblog hari ni.

***
Semester ni aku sangat sibuk. Dalam kalender penuh diisi dengan aktiviti-aktiviti yang perlu di ikuti. Batin aku menjerit meronta-ronta meroyan tak tentu hala. Malas katanya. Duniaa dunia.
***
Sebulan lepas aku dikejutkan dengan satu berita yang berat untuk di dengar. Kalau nak dengar pon berat, inikan pula bahu yang nak memikul. Aku diberi satu tanggungjawab yang sangat besar untuk dilaksanakan. Aku terima tanggungjawab tu dengan tangan terbuka walaupun tak sanggup nak pikul. InsyaAllah aku akan buat sehabis baek.
***
Cuti semester dah dekat rasanya. Semakin hampir cuti semakin rindu aku akan orang kampung. Aku tau mereka juga rindu aku. Macam gampang. Hahaha
***
Seminggu dua ni perangai aku dah macam setan. Bangun pagi cukup susah. Semayang subuh banyak di qada. Surau semakin jauh rasanya di hati. Aku semakin dekat dengan dunia. Ini kerja gila, gila-gila. Mesti tok imam rindu dekat aku. Nanti-nanti aku jenguk lah.
***
Aku dengan dia? Macam biasa, maintain lagi. Go with the flow katanya. Aku suka yang tu. Siapa? Segan lah. Jangan tanya hal peribadi. Itu hal dalam selimut. Gatai dah aku ni. Kah kah kah

***
Weh lan, pon. Kasut hampa aku tengah deal dengan tokey kedai. Tunggu stok katanya. Hampa jangan risau,  aku dah siap-siap pistol depan hidung dia, kalau dia kata tak dak bersepai kepala dia. Percaya la aku. Kah kah kah4 ketul ta*i:

lufias said...

weh own..tq noh tlg cr....hahaha..kmi tnggu kpulangan ksut...sampai shahab,call aku mcm besa..=P

komang said...

woit bila mau dtg cni

usus kecik said...

hang tunggu kasut ka tunggu aku?haram pon.haha

usus kecik said...

cuti nanti ada rezeki aku p melawat korang.jangan risau lah.aha